Kennisoverdracht

De retailmarkt wordt gekenmerkt door een hevige concurrentiestrijd on- en offline, door enorme veranderingen  in de fysieke en online wereld, door veranderend consumentengedrag en door financiële druk. De bedrijfsvoering wordt steeds complexer.  Retailers zullen op een moderne en effectieve manier moeten kijken naar het gecombineerde effect van de ingezette kanalen, de formule-, winkel- en categorie-strategieën.

Retail Drive kan u hierbij helpen met advies, training en projectmanagement. Wij doen een constante studie naar functionele ontwikkelingen binnen Retail, onder andere door actief te zijn binnen diverse management-, branche- en netwerkgroepen, bedrijfs- en winkelbezoeken in binnen- en buitenland en directe contacten met marktonderzoekbureaus die kennis hebben van en inzicht in data als het gaat om de bewegingen die de klant maakt.

Retail Drive is en blijft daardoor volledig op de hoogte van relevante retail ontwikkelingen en opportunity’s. Retail Drive vertaalt haar knowhow in toepasbare kennisoverdracht en in pragmatische stappenplannen, waarmee wij onze klanten verder richting een strategisch gezonde toekomst begeleiden.

 

 

 

Algemene voorwaarden